Rocky Horror Show

2019-02-02 - 2019-03-09

00:00 - 23:59

Events Teater/dans Musik

En parodisk, komisk och smått bisarr skräckmusikal inspirerad av kultförklarade skräckfilmer som Dracula och Frankenstein.

Ett ungt nyförlovat par får punka på bilen och söker hjälp i närmsta hus. Intet ont anande knackar de på hos den ökände och hemlighetsfulla professorn, tillika transvestiten, Frank n Further. Porten öppnas av den krumryggade betjänten Riff Raff och paret dras in i ett dekadent sjöslag med glimten i ögat och medryckande rockmusik.

Musikalen hade urpremiär i London 1973 med lysande recensioner. Musikalen filmatiserades två år senare och blev till en början en flopp. Idag anses den vara en riktig kultrulle, som fortfarande spelas på biografer runt om i världen.

Rocky Horror Show är en musikal i glamrockens och science fictiongenrens anda. Här samlas människor från alla samhällsskikt i ett charmigt utforskande av lusten, androgyniteten och det avvikande.

För koncept och utformning står den framgångsrika produktionsgruppen Ramaj, som har gjort rad kritikerhyllade uppsättningar på bland annat Turteatern och Dramaten, men som även stod bakom ung scen/östs Baba Yaga.

 • Price

  Se biljettpriser på www.ostgotateatern.se/biljettpriser

 • Holdtimes

  Spelas onsdag - fredag kl.19.00, lördag kl.18.00 och söndag kl.16.00

 • Weekdays

  Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag

 • Address

  Stora Teatern
  Teatertorget 1
  602 22 Norrköping

 • Organization

  Östgötateatern

Book

Bookings are handled by external parties. You will therefore be linked out from Experience Norrköping when you make a reservation.

Book