8 x njutning för smaklökarna

I Norrköping hittar du ett brett utbud av restauranger, alla med sin egen charm och specialitet. Här har vi valt ut några som vi tycker att du måste prova när du är här på besök eller inte har lust att ställa dig vid spisen.

Fiskmagasinet

Fiskmagasinet

Fiskmagasinet i Norrköping kombinerar ett toppenläge mitt i stan med en vurm för fisk- och skaldjur. Resultatet blir en gourmetupplevelse utöver det vanliga med färska delikatesser från havet.

RestaurangerLunchGourmetInternationell
Lagerqvist Restaurant & Bar

Lagerqvist Restaurant & Bar

I djupa charmiga källarvalv från 1700-talet omges du av en gemytlig atmosfär, lyhörd personal och mycket god stämning.

RestaurangerGourmetHusmanskostInternationell
Pappa Grappa

Pappa Grappa

Pappa Grappa har funnits i Norrköping sedan 1996 och drivits i nuvarande regi sedan 2005. Våra olika delar; Restaurangen, Matbaren och Terrassen är tre olika restauranger som ändå delar samma ambition: att erbjuda hög kvalitet och unika upplevelser. 

RestaurangerGourmetInternationell
Stadsvakten

Stadsvakten

Stadsvakten använder bara av noggrant utvalda råvaror på grillen. I Rôtisseriet helgrillas kött, kyckling och fisk.

RestaurangerGourmetInternationellBarer & Klubbar
GIN

GIN

GIN är en modern svensk restaurang, men som hämtar inspiration ifrån hela världen. På GIN låter man noggrant utvalda lokala råvaror få en framträdande roll i alla rätter.

RestaurangerGourmetInternationell
Kvarterskrogen Asken

Kvarterskrogen Asken

Asken är mer än en krog. Där satsar man på en perfekt symbios mellan mat, dryck, service och njutning. Alla ska känna sig välkomna. Asken är också i ständig rörelse och utveckling.

RestaurangerLunchGourmetJulbordHusmanskostInternationellBarer & Klubbar
Mateo Xavier

Mateo Xavier

Matteo Xavier är en köttkrog i Norrköping. Njut av hängmörade köttdelikatesser från Norrköpings egen köttbistro. Med sydamerikanska influenser garanteras en upplevelse av ytterst kvalitet, i både mat och miljö. 

RestaurangerGourmetInternationell
Knäppingen Spiseri & Bryggeri

Knäppingen Spiseri & Bryggeri

I de anrika lokalerna på Knäppingen sprider det sig doft av malt och humle. Utforska den spännande A’ la carte-menyn och den egna ölen i en mysig atmosfär med inspiration av ölkultur.

RestaurangerLunchGourmetInternationellBarer & Klubbar