Augustifesten 2019

Augustifesten är hela Norrköpings stadsfest och präglas av ett stort värdskap där alla ska känna sig välkomna. 

Jobbet med att få en Augustifest för alla ligger oss varmt om hjärtat och inför varje år ser vi över om vi har lyckats att få en stor bredd i utbudet. Vi vill såklart att så många som möjligt ska hitta något som lockar just dig! Tivoli för den som gillar fart och fläkt.  Ett stort fokus på musikupplvelsen. Marknadens stora utbud där alla kan hitta något man gillar. Familjedagen i Vasaparken med underhållning och aktiviteter för barnfamiljer. PRO i Parken för den mogna publiken. Och så mycket mer!

Gilla oss på Facebook för att hålla koll på alla nyheter inför årets upplga av Augustifesten - Augustifesten Facebook.

Vi ses i vimlet!

Johannavandring - dramatiserad guidning 2019

Johannavandring - dramatiserad guidning 2019

2019-07-22

Året är 1910. Norrköping är en stor stad med trähus och innergårdar. Från fabrikerna hörs dunket av textilmaskinerna. Hästskjutsarna dånar mot kullerstens-gatorna. Följ med på en unik dramatiserad vandring mitt i Norrköpings Industrilandskap. Träffa Johanna som berättar om sitt liv, arbete och kärlek. Johannavandring 2019.

Kultur & historiaFör grupperSevärdheterSightseeingFamiljevänligtAktiviteter
Augustifesten - Tänk på miljön!

Augustifesten - Tänk på miljön!

Augustifesten 2019 är ett miljömärkt evenemang enligt Håll Sverige Rent. Det innebär att vi försöker minska miljöbelastningen och nedskräpningen i samband med eventet. Ingen kan göra allt med alla kan göra något brukar man säga och det stämmer väldigt bra när det kommer till miljötänk under Augustifesten 2019.

Större evenemang
Deckarvandring i Emelie Schepps fotspår

Deckarvandring i Emelie Schepps fotspår

Följ med på en guidad vandring och lär känna platserna i deckardrottningen Emelie Schepps succéböcker. Längs vägen får vi en inblick i huvudkaraktären Jana Berzelius Norrköping och knyter samtidigt an till stadens unika industrilandskaps historia.

AktiviteterGuidning/visningAktivitetSe & Göra
Peter och Bruno Augustifesten 2019

Peter och Bruno Augustifesten 2019

2019-08-17

Peter och Bruno kommer tillbaka till Augustifesten och duon borde nog räknas som veteraner i sammanhanget då de var för sig eller tillsammans har uppträtt mer än en handfull gånger här! Lördag den 17 augusti står Peter och Bruno på Augustifestens scen i Vasaparken.

Större evenemangSe & Göra