Fika i Norrköping

I Norrköping kan alla njuta av en god kopp kaffe. Kika in på ett av stadens caféer eller bagerier med vännerna eller familjen. Här hittar du ett litet urval.

Landerholms Konditori - Mjölnaren

Landerholms Konditori - Mjölnaren

Mjölnaren är ett mysigt bageri och café som ligger centralt i Norrköping i det vecka Industrilandskapet. Här hittar du dagens varm, kalla, soppa och mängder med gott fika - och självklart nybakat bröd! För den morgonpigge serveras även frukost på veckodagarna, och lite mer brunch på helgerna. Välkommen!

Äta & Dricka
Broadway Konditori

Broadway Konditori

Broadway Konditori är ett genuint 50-talscafé som är mycket mer än bara ett konditori. Här finns en bardel med ett stort utbud av ölsorter och en imponerande mängd whiskysorter.

CaféerBarer & Klubbar
Kafé Kuriosa

Kafé Kuriosa

Ett gammaldags kafé i nostalgisk miljö, här serveras hembakat fikabröd som förr i tiden.

Caféer
Café Vetekornet

Café Vetekornet

Ett café i lugn och trivsam miljö med plats för alla.

Caféer
Lindahls Spiralen

Lindahls Spiralen

Konditoriet Lindahls ligger i Spiralens shoppingcenter i Norrköpings City. Här finns allt du någonsin kan önska på ett konditori, från bullar, klassiska kakor och smörgåsar.

Caféer
Nelins i Norrköping City

Nelins i Norrköping City

Konditoriet Nelins är ett konditori med rötter i den klassiska konditoritraditionen där du hittar nybakat bröd, en gedigen lunchmeny och gott fikabröd till kaffet. I centrala Norrköping finns plats för många gäster, och på konditorierna i Smebdy och på Nelinsgatan finns alltid nybakt bröd och fikabröd att ta med.

Äta & Dricka
Eugeniadotters Kafé och Bistro

Eugeniadotters Kafé och Bistro

Ett litet normbrytande ekokafé som fokuserar på etisk handel, miljö och hälsa.

LunchCaféer
Bagarstugan Brasserie & Bageri

Bagarstugan Brasserie & Bageri

I skönt avslappnad miljö kan du äta en god frukost med varmt, nybakat bröd. Eller ta en fika framåt tiotiden. Eller en lunch. Eller en eftermiddagsfika. Eller ett glas vin efter jobbet eller en middag efter bion.

RestaurangerLunchCaféer
Brödernas Kafé

Brödernas Kafé

Här hittar du Norrköpings skönaste fika i en positiv och välkomnande miljö. Unna dig en kopp utsökt Direct Trade kaffe med gott tillbehör, eller varför inte en någon av de goda kalla eller varma luncherna.

CaféerLunch
Café Täppan

Café Täppan

Cafe Täppan är ett mysigt café med 50- och 60-tals inredning som är kvar sedan det begav sig. Genuint, charmigt och med lugn, mysig stämning.

LunchCaféer
et | cetera

et | cetera

Det började med ett kafé på Norrköpings Konstmuseum. Nu har vi en egen designbutik på Skolgatan i Norrköping där vi varje lunch serverar vegetarisk och ekologisk soppa och nybakat bröd. Kaffet är krav- och rättvisemärkt.

Äta & Dricka
Café 12:an

Café 12:an

Café 12:an har anor från 1920-talet och har sedan dess varit ett riktigt arbetarcafé, här serveras maffiga smörgåsar och gott "svenskt" kaffe.

Caféer