Varma krypin under vintern

Kafé Kuriosa

Kafé Kuriosa

Ett gammaldags kafé i nostalgisk miljö, här serveras hembakat fikabröd som förr i tiden.

Caféer
Eugeniadotters Kafé och Bistro

Eugeniadotters Kafé och Bistro

Ett litet normbrytande ekokafé som fokuserar på etisk handel, miljö och hälsa.

LunchCaféer
Etcetera sopplunch och designbutik

Etcetera sopplunch och designbutik

Varje dag 11.00-14.00 serveras matiga, vegetariska, ekologiska soppor med influenser från hela världen och nybakat bröd i soppbutiken, en egen värld fylld med vackra saker, goda soppor och trevliga människor.

LunchInternationellCaféerAntikt & second handDesign & konsthantverkShopping
Landerholms Konditori - Mjölnaren

Landerholms Konditori - Mjölnaren

Mjölnaren är ett mysigt bageri och café som ligger centralt i Norrköping i det vecka Industrilandskapet. Här hittar du dagens varm, kalla, soppa och mängder med gott fika - och självklart nybakat bröd! För den morgonpigge serveras även frukost på veckodagarna, och lite mer brunch på helgerna. Välkommen!

Äta & Dricka
Bagarstugan Brasserie & Bageri

Bagarstugan Brasserie & Bageri

I skönt avslappnad miljö kan du äta en god frukost med varmt, nybakat bröd. Eller ta en fika framåt tiotiden. Eller en lunch. Eller en eftermiddagsfika. Eller ett glas vin efter jobbet eller en middag efter bion.

RestaurangerLunchCaféer
Espresso House

Espresso House

På Espresso House kan du köpa en riktigt god kopp hett kaffe eller avnjuta en kall kaffedrink med spännande smak. Här finns även allt från frasiga scones och bagels till oemotståndliga muffins, biscottis och kanelsnäckor.

Caféer
Kvarteret Knäppingsborg

Kvarteret Knäppingsborg

En unik miljö mitt i Norrköping City. Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Här kan du nu shoppa, fika, äta och njuta av livet i Knäppingsborg.

Kultur & historiaNöjeUnika butikerSevärdheterShopping
CNEMA

CNEMA

Välkommen till Cnema, en biograf med film- och medielabb! Cnema är Norrköpings kommunala biograf och mediepedagogiska centrum och en del av Visualiseringscenter C.

NöjeFamiljevänligtAktiviteter
Visualiseringscenter C

Visualiseringscenter C

I hjärtat av Norrköpings industrilandskap ligger Visualiseringscenter C - ett digitalt science center med interaktiva utställningar, en dom, restaurang och butik. Domen är huvudattraktionen på Visualiseringscenter C. Här visas både domfilm och interaktiva visningar i 3D och centret har ett brett filmutbud som passar alla målgrupper.

Kultur & historiaFör grupperNöjeDesign & konsthantverkSevärdheterShoppingFamiljevänligtAktiviteter
Stadsmuseet

Stadsmuseet

Norrköpings stadsmuseum ligger i industrilandskapet vid Motala ström. Museet är inrymt i byggnader som tidigare var textilfabriker, färgeri och krog. På Stadsmuseet berättas stadens historia från forntid till stormaktstid och om tiden då staden kallades Sveriges Manchester.

Kultur & historiaFör grupperDesign & konsthantverkSevärdheterShoppingAktiviteter
Arbetets museum

Arbetets museum

Här visas aktuella utställningar om människors arbetsliv och vardagsliv. Museet har även program- och seminarieverksamhet, visningar för grupper och lovaktiviteter för barnfamiljer.

Kultur & historiaFör grupperSevärdheterFamiljevänligtDesign & konsthantverkShoppingAktiviteter