Actionsport - Augustifesten

Aktiviteter Sport Större evenemang

Under fredag och lördag på Augustifesten höjer vi pulsen med fartfylld och actionladdad underhållning! Som publik bjuds du på en unik och fartfylld show med ett adrenalinpåslag som heter duga.


Freestyle Motocross-uppvisning (FMX)

FMX proffset Fredrik "Frog" Berggren och gänget kommer att visa upp sina häftigaste trick inom den populäraste extremsporten i världen; Freestyle Motocross. Missa inte att uppleva sporten som oftast stjäl all uppmärksamhet vid evenemang runtom i världen. Se hopp man inte tror är möjliga! Frog hoppar 10 meter högt och 22 meter långt och gör helt otroliga tricks i luften med sin hoj, bland annat back flip. Frog är dessutom uppväxt i Norrköping så han är extra taggad på show. 

Dagar: fredag den 16 augusti
Tid: 17 och 19
Plats: Hagebygatan, längs med Vasaparken


Rackartygarna

Extrem- och showgruppen Rackartygarna bjuder på en actionladdad underhållning under Familjedagen i Vasaparken. De kommer att bjuda på en show som blandar extremsport och akrobatik i en perfekt mix. Med sin trial-mc kommer trialstjärnan Jimmy Olsson visa galna trick och akrobatik utöver det vanliga. Dessa inslag är utan tvekan unika, fartfyllda och skruvade shower man inte får missa!

Meet and greet erbjuds efter avslutade shower med Rackartygarna.

Dagar: lördag den 17 augusti
Tid: 12 och 15
Plats: Vasaparken (under familjedagen)

  • Pris

    Gratis

  • Veckodagar

    Fredag, lördag