Billbäcks Visningsträdgård

Naturområden För grupper Sevärdheter Sightseeing Aktiviteter

Med trädgård kan man förföra, trollbinda och uppleva årstidernas nyanser skifta från första parkett. Trädgården är för många synonym med avkoppling och rekreation, – en plats för eftertanke och återhämtning. Därför tycker Billbäcks att trädgård och grönskande miljöer är så betydelsefull. Allt detta samt en stor portion av trädgårdsglädje, väcktes idéen till det som kallas Billbäcks.

Ett stenkast utanför Norrköping, i samhället Svärtinge hittar du Billbäcks visningsträdgårdar och butik. Med stora gröna ytor i varierande höjder, kontraster, material och stensättningar kan Billbäcks ge idéer till den som vill skapa sin egna oas eller bara finna en stunds avkoppling. Att besöka Billbäcks är ett äventyr för hela familjen! Hälsa på guldfiskarna i en utav dammarna, känn doften av nyutslagna magnolior och slå dig ned med en kaffebricka i en av alla de grönskande rummen. Inbäddat i visningsträdgårdarna hittar du Villa Flora, Billbäcks egna trädgårdscafé med vällagad mat & fika gjord med extra omsorg.

Vill du veta mer om visningsträdgårdarna kan en mindre guidning ges till den förbokade gruppen. Besök gärna hemsidan www.billbacks.se för mer information.

Hjärtligt välkomna till en upplevelse för alla sinnen!

  • Adress

   Billbäcks Visningsträdgård
   Bonäsvägen 16-18
   605 60 Svärtinge