Fördelarna med ett medlemskap i Upplev Norrköping är många!

Frukostmöten och föreläsningar i Upplev Norrköpings regi bjuder alltid på något extra. Här går diskussionerna varma kring de frågor som vi och våra medlemmar brinner för. Ta chansen att knyta kontakter med likasinnade och bidra med dina idéer kring hur Norrköping kan bli en ännu attraktivare stad. För företag inom besöksnäringen ger medlemskapet särskilt värdefull exponering. Till rabatterat pris får du chans att synas i vårt informationsmaterial till stadens besökare, till exempel Upplev Norrköpings magasin. Du som tillhör övriga näringslivet är minst lika viktig för att Norrköping ska upplevas som en attraktiv ort att bo, verka och leva i. Som medlem erbjuds du flera möjligheter att visa dina kunder att just du är med och marknadsför vår stad.

Tillsammans blir vi starkare! Vi ser möjligheterna att utveckla Norrköping och arbetar aktivt med att stimulera företagande och samarbeten för en lönsammare besöksnäring. Förutsättningarna att locka fler besökare finns redan. Med din samverkan har vi styrkan att nå våra mål.

Hitta rätt nivå för dig och ditt företag. Redan idag har både små och stora företag glädje av sitt medlemskap i Upplev Norrköping. För att möta våra medlemmars skiftande behov och möjligheter finns tre olika medlemsnivåer med olika innehåll.


 VILKET MEDLEMSSKAP PASSAR DIG?
 Guld 10.000:- /år 
 Silver 5.000:- /år 
 Brons 2.000:- /år 
 Finnas med i medlemsförteckningen på www.upplev.norrkoping.se
 Logotyp
 Namn
  Namn
 Finnas med i medlemsförteckningen i vår årsbok
 ●
 ●
 ●
 Rabatt på annonsering i Upplev Norrköpings magasin, 10% på ordinarie pris    
 ●
 
 
 En av Upplev Norrköpings gruppguidningar utan kostnad
 ●
 
 
 Nätverksträff med aktuell information 4 ggr/år
 ●
 ●
 ●
 Årets medlemsdekal "Vi är med och marknadsför Norrköping"
 ●
 ●
 ●
 Finns med i medlemsregister på kartan
 ●
 ●
 
 Tillgång till medlemsmatrikeln
 ●
 ●
 


Välkommen som Guld-, Silver- eller Bronsmedlem, vi ses!