Team Norrköping

Välkommen till Team Norrköping! Vi söker dig som vill arbeta ideellt som volontär under olika evenemang som arrangeras i Norrköping.  Som en av våra volontärer är du ambassadör för Norrköping och bidrar med gott värdskap till våra gäster och besökare. Samtidigt får du chansen att uppleva våra evenemang på ett sätt utöver det vanliga!

Vad är Team Norrköping?
Team Norrköping är en databas för ideellt arbete inom arrangemang och evenemang i Norrköping. Som volontär hjälper du oss att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat evenemang samtidigt som du själv får chansen att uppleva evenemanget på nära håll. Med din hjälp kan vi erbjuda våra gäster och evenemangsbesökare ett gott värdskap och en bra bild av Norrköping! Som volontär måste du vara över 18 år men någon övre åldersgräns finns inte! Vi söker personer med olika åldrar, erfarenheter, kompetens samt kulturell och språklig bakgrund. Alla kan hjälpa till!

Vad innebär det att vara volontär?
Som volontär har du anmält ditt intresse att arbeta gratis under olika arrangemang och evenemang som anordnas i Norrköping. Din intresseanmälan är inte bindande utan du bestämmer själv om och hur mycket du vill hjälpa till. Volontärsuppdragen kan vara många och varierande. Det kan handla om allt från att jobba med media, service, värdskap och säkerhet till byggnation och transport. Genom att ansluta dig till Team Norrköping finns du med i en databas och kommer att bli kontaktad inför kommande evenemang och arrangemang med förfrågan om volontärsarbete. Du tackar sedan ja till de evenemang/arrangemang som passar dig.

Anmäl dig till Team Norrköping här.

Genom att anmäla dig till Team Norrköping samtycker du till att dina personuppgifter administreras av Norrköpings kommun samt kommer att behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

För frågor om Team Norrköping vänligen kontakta:
Christina Leinonen
christina.leinonen@norrkoping.se
011-15 50 56